Skip to main content

Strippenkaart

Maak je regelmatig gebruik van mijn diensten?

Dan is een strippenkaart ideaal. Daarmee krijg je niet alleen korting op mijn werk, maar ook voorrang op andere klanten.

Wat is de strippenkaart?

De strippenkaart is een systeem waarmee jij in 1x vooraf 20 (of meer) uren werk inkoopt tegen gereduceerd tarief. Klanten met een strippenkaart krijgen voorrang op andere klanten.

Heb je bijvoorbeeld een delegatie op bezoek en wil je ze iets bijzonders bieden, zoals watertheater, en is dat pas op het laatste nippertje bekend? En heb jij een strippenkaart? Dan stel ik mijn andere werkzaamheden uit en plan ik jouw opdracht tussendoor.

Uiteraard doe ik mijn best om je altijd te bedienen (binnen de kaders die er zijn, zoals watertemperaturen), maar het moet uiteraard wel in mijn agenda passen.

Het werk kan bestaan uit:

 • Een zaklampexcursie (maximaal 10 deelnemers per ronde) incl. een half uur bezoek aan het educatiecentrum van Onder water in Leiden
 • Een in-company presentatie geven, incl. voorbereiding
 • Watertheater op locatie geven én voorbereiden. Bij deze interactieve voorstelling hoort:
  • uitleg over het aquatische leven in de lokale vijver of het lokale stadswater
  • uitleg over het aquatische leven in de Leidse grachten
  • presentatie van door mij meegenomen grachtbewoners
  • uitleg over de teksten en foto’s op de (door mij meegenomen) informatiepanelen
  • ter beschikking stellen van gratis informatieve folders en ansichtkaarten (Leids thema)
  • vragen uit het publiek beantwoorden
  • Meertalig

   Elke voorstelling maak ik uiteraard in goed overleg met jou. Op maat dus. Als je wil, kan ik de presentatie en de bijbehorende vragensessie ook in Engels houden. Bovendien spreek ik een aardig woordje Duits, Frans, en Spaans, dus een internationaal publiek is welkom!

 • Controle van kademuren, beschoeiingen, watergangen e.d. op gaten, sinkholes, kreeftenschade, obstructies en overige opvallende zaken.
  • Rapportages voorzien van beeldmateriaal zijn inbegrepen in de prijs.

 • Gespecialiseerd advies over een stadswaterkwestie, waarbij ik meerdere waterminnende partners betrek om tot een gezamenlijke visie te komen

Een strip dekt een klus op uurbasis.

Bovengenoemde klussen duren tussen de 2 en de 6 uur, afhankelijk van de voorbereidingstijd.

Locatie

Een voorstelling kan ik verzorgen vanuit (of rond) de stadsvijver, slotgracht of andere wateren die interessant zijn om te monitoren en om over te vertellen. Bovenop de normale prijs komen dan nog wel extra vervoerskosten.

Werken vanuit het stadswater moet wel toegestaan worden door de lokale instanties, Hoe we dat regelen, daarover maak ik graag met jou afspraken, voordat ik de aquatische klus definitief kan inplannen.

De locatie bepalen we in overleg; strippenkaartklussen vanuit het water doe ik alleen in de regio Leiden. Op het land, bijvoorbeeld een serie lezingen, kan ik in heel Leiden verzorgen.

Wat is de investering

Mijn strippenkaart bestaat uit 20 uren in totaal*. Normaal gesproken ben je daarvoor € 2.980,- kwijt, excl. btw. Omdat de strippenkaart mij verzekert van werk en dus van inkomsten, geef ik je graag 10% korting. Dat is dus maar liefst € 298,-. De totaalprijs komt daarmee op € 2.682,- excl. 21% btw.

*In overleg kunnen we het aantal uren verhogen en daarmee de korting ook!

Hoe lang is de strippenkaart geldig?

De strippenkaart is 1 jaar geldig.