Skip to main content

Pers

Wil je me interviewen over mijn werk in en om de stadsgrachten?

Dat is leuk, maar het komt op dit moment niet zo goed uit. Vanwege het opzetten van diverse projecten, wil ik geen extra media-aandacht. Ik verwijs je voor meer details graag naar de disclaimer en de FAQ-pagina. Zodra ik ruimte heb voor een interview en/of een fotoshoot, zet ik dat op deze pagina.

Voordat je me interviewt...

Ik stel de volgende voorwaarden aan het geven van een interview, omdat publicaties reflecteren op mijn werk en ze dus (feitelijk) correct moeten zijn:

  1. Zorg dat je de artikelen op de pagina's in de media op deze site en op onderwaterinleiden.nl hebt gelezen, oftewel zorg ervoor dat je gedegen research hebt gedaan.
  2. Kies maximaal 3 onderwerpen uit​ over mijn werk in en om de grachten, ​die je aan je publiek wil presenteren.
  3. ​Ik wil de feitelijke onjuistheden in je draft kunnen aanpassen - dat kan ik in overleg binnen enkele uren doen.
  4. ​​Een aparte fotograaf meesturen is niet nodig, ik zal in overleg zelf een geschikte foto aanleveren.
  5. ​Ik wil de drukproef graag nog zien vóórdat het artikel ter perse gaat, i.v.m. rectificering van foute bijschriften (door de eindredactie). Dit zal ons beiden een grotere fanbase opleveren.

Wil je meesnorkelen in de Leidse grachten?

Als je een reportage wil maken door mee te snorkelen in het onderzoeksgebied van de gemeente Leiden, verwijs ik je graag door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij vertelt je er graag meer over.